Choose Your language:
Om Miraclebox Multimedia
Miraclebox Multimedia etablerades 2010 och har sedan dess blivit en av de större aktörerna på marknaden när det gäller digitalmottagare och tillbehör till dessa. Anledningen är att våra produkter är lättanvända men samtidigt väldigt funktionsrika med flera avancerade möjligheter. Slutkunden får en slagkraftig produkt med bra garantier för dennes trygghet.

Mottagarna är väldigt driftsäkra och har fått bra recensioner i populära svenska tidningar som Ljud och Bild och M3 (idg.se) men även på norska dinside.no som är den största Digital-TV sidan i Norge. Stor fokus i våra mottagare ligger på de kraftfulla bildprocessorerna som ger en magnifik bild sett till konkurrenternas mottagare och en maxupplösning på hela 1080p.

Sortimentet har efter hand utökats med en ny serie mikrovågshuvud och switchar som utan tvekan är bland de bästa på marknaden. Vi vet att våra tillbehör har en otroligt hög kvalitet varav vi ger hela tre års garanti på dessa.

Vid nästa köp av antingen digitalmottagare, mikrovågshuvud eller switch rekommenderar vi er att titta på vårt sortiment. Vi garanterar att ni inte ångrar er!
Vi är säkra på att framtiden ligger i Miraclebox.Vårt varumärke och logotyp
      Miraclebox Multimedia AB, Sverige
Miraclebox.se - Homepage | Frequent Questions (FAQ) | About Miraclebox | Contact us
Follow us: